Дом на културата Искър

Основана от любители на старата градска песен и ръководена от известните сестри Аджови, групата носи очарованието на отминалите времена, мелодиката на вечните български песни и романтиката на винаги младите ни души. Търсени и очаквани от публиката, артистите от групата са чест гост на редица художествени изяви и телевизионни предавания, участват във фестивали и благотворителни инициативи.

През дългия си творчески път и до днес сестри Аджови са едни от най-обичаните изпълнители на стари градски песни и български фолклор. Музикалната им кариера започва когато са едва на 16 години със записи в Радио София. Скоро изпълненията им стават хитове в програмата на радиото. Година след това печелят наградата за дует на България с песента "Мари Румено". Следват години на творчество, записи и десетки пътувания – Австрия, Италия, Франция, Либия, Русия…
Концертирайки като дует и заедно с група "Трендафил", сестри Аджови заразяват със своята любов към българската песен своите последователи и почитатели.

За контакти: +359 2 9790479